N. DEDE Et Al. , "Farklı Pişirme Yöntemlerinin Atlantik Somon Balığının Salmo salar Yağ Asitleri Kompozisyonu ve Yağ Kalitesi Üzerine Etkileri," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Turkey, 2012
DEDE, N. Et Al. 2012. Farklı Pişirme Yöntemlerinin Atlantik Somon Balığının Salmo salar Yağ Asitleri Kompozisyonu ve Yağ Kalitesi Üzerine Etkileri. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Turkey).
DEDE, N., SEYHUN, N., ÖZKOÇ, S. Ö., ÖZER, N. P., & ÇELİK, M., (2012). Farklı Pişirme Yöntemlerinin Atlantik Somon Balığının Salmo salar Yağ Asitleri Kompozisyonu ve Yağ Kalitesi Üzerine Etkileri . Türkiye 11. Gıda Kongresi, Turkey
DEDE, NUR Et Al. "Farklı Pişirme Yöntemlerinin Atlantik Somon Balığının Salmo salar Yağ Asitleri Kompozisyonu ve Yağ Kalitesi Üzerine Etkileri," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Turkey, 2012
DEDE, NUR Et Al. "Farklı Pişirme Yöntemlerinin Atlantik Somon Balığının Salmo salar Yağ Asitleri Kompozisyonu ve Yağ Kalitesi Üzerine Etkileri." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Turkey, 2012
DEDE, N. Et Al. (2012) . "Farklı Pişirme Yöntemlerinin Atlantik Somon Balığının Salmo salar Yağ Asitleri Kompozisyonu ve Yağ Kalitesi Üzerine Etkileri." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NUR DEDE Et Al. }, title={Farklı Pişirme Yöntemlerinin Atlantik Somon Balığının Salmo salar Yağ Asitleri Kompozisyonu ve Yağ Kalitesi Üzerine Etkileri}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}