S. Veli Et Al. , "Elektrokoagülasyon prosesi İle Gıda Endüstrisi Atıksuyunun Arıtımında Optimum Koşulların Belirlenmesi," Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.22, pp.932-936, 2018
Veli, S. Et Al. 2018. Elektrokoagülasyon prosesi İle Gıda Endüstrisi Atıksuyunun Arıtımında Optimum Koşulların Belirlenmesi. Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.22 , 932-936.
Veli, S., Özbay, B., Özbay, İ., Arslan, A., & Çebi, Ş. E., (2018). Elektrokoagülasyon prosesi İle Gıda Endüstrisi Atıksuyunun Arıtımında Optimum Koşulların Belirlenmesi. Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.22, 932-936.
Veli, SEVİL Et Al. "Elektrokoagülasyon prosesi İle Gıda Endüstrisi Atıksuyunun Arıtımında Optimum Koşulların Belirlenmesi," Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.22, 932-936, 2018
Veli, SEVİL Et Al. "Elektrokoagülasyon prosesi İle Gıda Endüstrisi Atıksuyunun Arıtımında Optimum Koşulların Belirlenmesi." Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.22, pp.932-936, 2018
Veli, S. Et Al. (2018) . "Elektrokoagülasyon prosesi İle Gıda Endüstrisi Atıksuyunun Arıtımında Optimum Koşulların Belirlenmesi." Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.22, pp.932-936.
@article{article, author={SEVİL VELİ Et Al. }, title={Elektrokoagülasyon prosesi İle Gıda Endüstrisi Atıksuyunun Arıtımında Optimum Koşulların Belirlenmesi}, journal={Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2018, pages={932-936} }