H. GÜÇLÜ NERGİZ And E. KARACA, "Turizmde Çekicilik Unsuru Olarak Dağıstan Mutfağı: Güneyköy Örneği," TroyAcademy , vol.6, no.2, pp.712-732, 2021
GÜÇLÜ NERGİZ, H. And KARACA, E. 2021. Turizmde Çekicilik Unsuru Olarak Dağıstan Mutfağı: Güneyköy Örneği. TroyAcademy , vol.6, no.2 , 712-732.
GÜÇLÜ NERGİZ, H., & KARACA, E., (2021). Turizmde Çekicilik Unsuru Olarak Dağıstan Mutfağı: Güneyköy Örneği. TroyAcademy , vol.6, no.2, 712-732.
GÜÇLÜ NERGİZ, HATİCE, And EVRİM KARACA. "Turizmde Çekicilik Unsuru Olarak Dağıstan Mutfağı: Güneyköy Örneği," TroyAcademy , vol.6, no.2, 712-732, 2021
GÜÇLÜ NERGİZ, HATİCE G. And KARACA, EVRİM. "Turizmde Çekicilik Unsuru Olarak Dağıstan Mutfağı: Güneyköy Örneği." TroyAcademy , vol.6, no.2, pp.712-732, 2021
GÜÇLÜ NERGİZ, H. And KARACA, E. (2021) . "Turizmde Çekicilik Unsuru Olarak Dağıstan Mutfağı: Güneyköy Örneği." TroyAcademy , vol.6, no.2, pp.712-732.
@article{article, author={HATİCE GÜÇLÜ NERGİZ And author={EVRİM KARACA}, title={Turizmde Çekicilik Unsuru Olarak Dağıstan Mutfağı: Güneyköy Örneği}, journal={TroyAcademy}, year=2021, pages={712-732} }