S. ÇAKMAKÇI And A. ÇAĞLAR, "ÇAKMAKÇI S ve ÇAĞLAR A 1995 Kaşar peynirinin Hızlı Olgunlaştırılmasında Proteaz ve Lipaz Enzimlerinin Farklı Yöntemlerle Kullanımı ll Peynirde Serbest Uçucu Yağ asitleri," Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.26, no.2, pp.262-284, 1995
ÇAKMAKÇI, S. And ÇAĞLAR, A. 1995. ÇAKMAKÇI S ve ÇAĞLAR A 1995 Kaşar peynirinin Hızlı Olgunlaştırılmasında Proteaz ve Lipaz Enzimlerinin Farklı Yöntemlerle Kullanımı ll Peynirde Serbest Uçucu Yağ asitleri. Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.26, no.2 , 262-284.
ÇAKMAKÇI, S., & ÇAĞLAR, A., (1995). ÇAKMAKÇI S ve ÇAĞLAR A 1995 Kaşar peynirinin Hızlı Olgunlaştırılmasında Proteaz ve Lipaz Enzimlerinin Farklı Yöntemlerle Kullanımı ll Peynirde Serbest Uçucu Yağ asitleri. Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.26, no.2, 262-284.
ÇAKMAKÇI, SONGÜL, And ABDULLAH ÇAĞLAR. "ÇAKMAKÇI S ve ÇAĞLAR A 1995 Kaşar peynirinin Hızlı Olgunlaştırılmasında Proteaz ve Lipaz Enzimlerinin Farklı Yöntemlerle Kullanımı ll Peynirde Serbest Uçucu Yağ asitleri," Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.26, no.2, 262-284, 1995
ÇAKMAKÇI, SONGÜL And ÇAĞLAR, ABDULLAH. "ÇAKMAKÇI S ve ÇAĞLAR A 1995 Kaşar peynirinin Hızlı Olgunlaştırılmasında Proteaz ve Lipaz Enzimlerinin Farklı Yöntemlerle Kullanımı ll Peynirde Serbest Uçucu Yağ asitleri." Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.26, no.2, pp.262-284, 1995
ÇAKMAKÇI, S. And ÇAĞLAR, A. (1995) . "ÇAKMAKÇI S ve ÇAĞLAR A 1995 Kaşar peynirinin Hızlı Olgunlaştırılmasında Proteaz ve Lipaz Enzimlerinin Farklı Yöntemlerle Kullanımı ll Peynirde Serbest Uçucu Yağ asitleri." Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.26, no.2, pp.262-284.
@article{article, author={SONGÜL ÇAKMAKÇI And author={ABDULLAH ÇAĞLAR}, title={ÇAKMAKÇI S ve ÇAĞLAR A 1995 Kaşar peynirinin Hızlı Olgunlaştırılmasında Proteaz ve Lipaz Enzimlerinin Farklı Yöntemlerle Kullanımı ll Peynirde Serbest Uçucu Yağ asitleri}, journal={Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi}, year=1995, pages={262-284} }