M. METE And D. DÜLGER ALTINER, "Eriştenin Farklı Un Katkıları ile Zenginleştirilmesi," Akademik Gıda , vol.16, no.2, pp.252-256, 2018
METE, M. And DÜLGER ALTINER, D. 2018. Eriştenin Farklı Un Katkıları ile Zenginleştirilmesi. Akademik Gıda , vol.16, no.2 , 252-256.
METE, M., & DÜLGER ALTINER, D., (2018). Eriştenin Farklı Un Katkıları ile Zenginleştirilmesi. Akademik Gıda , vol.16, no.2, 252-256.
METE, MERVE, And DİLEK DÜLGER ALTINER. "Eriştenin Farklı Un Katkıları ile Zenginleştirilmesi," Akademik Gıda , vol.16, no.2, 252-256, 2018
METE, MERVE And DÜLGER ALTINER, DİLEK D. . "Eriştenin Farklı Un Katkıları ile Zenginleştirilmesi." Akademik Gıda , vol.16, no.2, pp.252-256, 2018
METE, M. And DÜLGER ALTINER, D. (2018) . "Eriştenin Farklı Un Katkıları ile Zenginleştirilmesi." Akademik Gıda , vol.16, no.2, pp.252-256.
@article{article, author={MERVE METE And author={DİLEK DÜLGER ALTINER}, title={Eriştenin Farklı Un Katkıları ile Zenginleştirilmesi}, journal={Akademik Gıda}, year=2018, pages={252-256} }