G. ÖZBAY And H. GÜÇLÜ NERGİZ, "Restoran İşletmeleri Yönetiminde Gıda Alerjileri Üzerine Kavramsal Bir İnceleme," International Gastronomy Tourism Studies Congress , Kocaeli, Turkey, pp.560-568, 2018
ÖZBAY, G. And GÜÇLÜ NERGİZ, H. 2018. Restoran İşletmeleri Yönetiminde Gıda Alerjileri Üzerine Kavramsal Bir İnceleme. International Gastronomy Tourism Studies Congress , (Kocaeli, Turkey), 560-568.
ÖZBAY, G., & GÜÇLÜ NERGİZ, H., (2018). Restoran İşletmeleri Yönetiminde Gıda Alerjileri Üzerine Kavramsal Bir İnceleme . International Gastronomy Tourism Studies Congress (pp.560-568). Kocaeli, Turkey
ÖZBAY, GÜLÇİN, And HATİCE GÜÇLÜ NERGİZ. "Restoran İşletmeleri Yönetiminde Gıda Alerjileri Üzerine Kavramsal Bir İnceleme," International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kocaeli, Turkey, 2018
ÖZBAY, GÜLÇİN And GÜÇLÜ NERGİZ, HATİCE G. . "Restoran İşletmeleri Yönetiminde Gıda Alerjileri Üzerine Kavramsal Bir İnceleme." International Gastronomy Tourism Studies Congress , Kocaeli, Turkey, pp.560-568, 2018
ÖZBAY, G. And GÜÇLÜ NERGİZ, H. (2018) . "Restoran İşletmeleri Yönetiminde Gıda Alerjileri Üzerine Kavramsal Bir İnceleme." International Gastronomy Tourism Studies Congress , Kocaeli, Turkey, pp.560-568.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GÜLÇİN ÖZBAY And author={HATİCE GÜÇLÜ NERGİZ}, title={Restoran İşletmeleri Yönetiminde Gıda Alerjileri Üzerine Kavramsal Bir İnceleme}, congress name={International Gastronomy Tourism Studies Congress}, city={Kocaeli}, country={Turkey}, year={2018}, pages={560-568} }