A. ÇAĞLAR Et Al. , "Geleneksel Yöntemle Üretilen Kaktüs Meyve (Opuntia ficus-indica L.) Sirkesinin Bazı Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri," European Journal of Science and Technology , vol.18, pp.952-957, 2020
ÇAĞLAR, A. Et Al. 2020. Geleneksel Yöntemle Üretilen Kaktüs Meyve (Opuntia ficus-indica L.) Sirkesinin Bazı Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri. European Journal of Science and Technology , vol.18 , 952-957.
ÇAĞLAR, A., AKARCA, G., TOMAR, O., & EKMEKÇİ, E., (2020). Geleneksel Yöntemle Üretilen Kaktüs Meyve (Opuntia ficus-indica L.) Sirkesinin Bazı Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri. European Journal of Science and Technology , vol.18, 952-957.
ÇAĞLAR, ABDULLAH Et Al. "Geleneksel Yöntemle Üretilen Kaktüs Meyve (Opuntia ficus-indica L.) Sirkesinin Bazı Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri," European Journal of Science and Technology , vol.18, 952-957, 2020
ÇAĞLAR, ABDULLAH Et Al. "Geleneksel Yöntemle Üretilen Kaktüs Meyve (Opuntia ficus-indica L.) Sirkesinin Bazı Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri." European Journal of Science and Technology , vol.18, pp.952-957, 2020
ÇAĞLAR, A. Et Al. (2020) . "Geleneksel Yöntemle Üretilen Kaktüs Meyve (Opuntia ficus-indica L.) Sirkesinin Bazı Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri." European Journal of Science and Technology , vol.18, pp.952-957.
@article{article, author={ABDULLAH ÇAĞLAR Et Al. }, title={Geleneksel Yöntemle Üretilen Kaktüs Meyve (Opuntia ficus-indica L.) Sirkesinin Bazı Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri}, journal={European Journal of Science and Technology}, year=2020, pages={952-957} }