N. AKDEMİR And G. N. SELÇUK, "Yöresel Mutfağın Turizme Kazandırılması ve Bölgesel Kalkınmaya Katkısı: Sakarya Ölçeğinde Bir Araştırma," Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.22, pp.2033-2049, 2018
AKDEMİR, N. And SELÇUK, G. N. 2018. Yöresel Mutfağın Turizme Kazandırılması ve Bölgesel Kalkınmaya Katkısı: Sakarya Ölçeğinde Bir Araştırma. Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.22 , 2033-2049.
AKDEMİR, N., & SELÇUK, G. N., (2018). Yöresel Mutfağın Turizme Kazandırılması ve Bölgesel Kalkınmaya Katkısı: Sakarya Ölçeğinde Bir Araştırma. Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.22, 2033-2049.
AKDEMİR, NİHAN, And GÖKALP NURİ SELÇUK. "Yöresel Mutfağın Turizme Kazandırılması ve Bölgesel Kalkınmaya Katkısı: Sakarya Ölçeğinde Bir Araştırma," Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.22, 2033-2049, 2018
AKDEMİR, NİHAN And SELÇUK, GÖKALP N. . "Yöresel Mutfağın Turizme Kazandırılması ve Bölgesel Kalkınmaya Katkısı: Sakarya Ölçeğinde Bir Araştırma." Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.22, pp.2033-2049, 2018
AKDEMİR, N. And SELÇUK, G. N. (2018) . "Yöresel Mutfağın Turizme Kazandırılması ve Bölgesel Kalkınmaya Katkısı: Sakarya Ölçeğinde Bir Araştırma." Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.22, pp.2033-2049.
@article{article, author={NİHAN AKDEMİR And author={GÖKALP NURİ SELÇUK}, title={Yöresel Mutfağın Turizme Kazandırılması ve Bölgesel Kalkınmaya Katkısı: Sakarya Ölçeğinde Bir Araştırma}, journal={Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi}, year=2018, pages={2033-2049} }