D. Dülger Altıner Et Al. , "BÖLÜM IV. UNLU MAMÜLLERİN ANTİOKSİDANLAR İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ (Fortification of Bakery Products with Antioxidants)," In Mühendislik Bilimleri Sorunlar, Fırsatlar ve Araştırmalar , Lyon: Livre de Lyon, 2023, pp.65-93.
Dülger Altıner, D. Et Al. BÖLÜM IV. UNLU MAMÜLLERİN ANTİOKSİDANLAR İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ (Fortification of Bakery Products with Antioxidants). 2023. In Mühendislik Bilimleri Sorunlar, Fırsatlar ve Araştırmalar , Livre de Lyon, Lyon, 65-93.
Dülger Altıner, D., Sabuncu, M., & Şahan, Y., (2023). BÖLÜM IV. UNLU MAMÜLLERİN ANTİOKSİDANLAR İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ (Fortification of Bakery Products with Antioxidants). Mühendislik Bilimleri Sorunlar, Fırsatlar ve Araştırmalar (pp.65-93), Lyon: Livre de Lyon.
Dülger Altıner, DİLEK, Merve Sabuncu, And Yasemin Şahan. "BÖLÜM IV. UNLU MAMÜLLERİN ANTİOKSİDANLAR İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ (Fortification of Bakery Products with Antioxidants)." In Mühendislik Bilimleri Sorunlar, Fırsatlar ve Araştırmalar , 65-93. Lyon: Livre de Lyon, 2023
Dülger Altıner, DİLEK D. Et Al. "BÖLÜM IV. UNLU MAMÜLLERİN ANTİOKSİDANLAR İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ (Fortification of Bakery Products with Antioxidants)." Mühendislik Bilimleri Sorunlar, Fırsatlar ve Araştırmalar , Livre de Lyon, 2023, pp.65-93.
Dülger Altıner, D. Sabuncu, M. And Şahan, Y. (2023) "BÖLÜM IV. UNLU MAMÜLLERİN ANTİOKSİDANLAR İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ (Fortification of Bakery Products with Antioxidants)", Mühendislik Bilimleri Sorunlar, Fırsatlar ve Araştırmalar . Lyon: Livre de Lyon.
@bookchapter{bookchapter, author ={DİLEK DÜLGER ALTINER Et Al. }, chaptertitle={BÖLÜM IV. UNLU MAMÜLLERİN ANTİOKSİDANLAR İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ (Fortification of Bakery Products with Antioxidants)}, booktitle={ Mühendislik Bilimleri Sorunlar, Fırsatlar ve Araştırmalar}, publisher={Livre de Lyon}, city={Lyon},year={2023} }