G. AKARCA Et Al. , "İran Mazafati Hurmasından (Phoenix dactylifera L.) Geleneksel Yöntemle Üretilen Sirkenin Fizikokimyasal ve Duyusal Kalite Özellikleri," European Journal of Science and Technology , vol.19, pp.429-434, 2020
AKARCA, G. Et Al. 2020. İran Mazafati Hurmasından (Phoenix dactylifera L.) Geleneksel Yöntemle Üretilen Sirkenin Fizikokimyasal ve Duyusal Kalite Özellikleri. European Journal of Science and Technology , vol.19 , 429-434.
AKARCA, G., TOMAR, O., ÇAĞLAR, A., & İSTEK, Ö., (2020). İran Mazafati Hurmasından (Phoenix dactylifera L.) Geleneksel Yöntemle Üretilen Sirkenin Fizikokimyasal ve Duyusal Kalite Özellikleri. European Journal of Science and Technology , vol.19, 429-434.
AKARCA, GÖKHAN Et Al. "İran Mazafati Hurmasından (Phoenix dactylifera L.) Geleneksel Yöntemle Üretilen Sirkenin Fizikokimyasal ve Duyusal Kalite Özellikleri," European Journal of Science and Technology , vol.19, 429-434, 2020
AKARCA, GÖKHAN Et Al. "İran Mazafati Hurmasından (Phoenix dactylifera L.) Geleneksel Yöntemle Üretilen Sirkenin Fizikokimyasal ve Duyusal Kalite Özellikleri." European Journal of Science and Technology , vol.19, pp.429-434, 2020
AKARCA, G. Et Al. (2020) . "İran Mazafati Hurmasından (Phoenix dactylifera L.) Geleneksel Yöntemle Üretilen Sirkenin Fizikokimyasal ve Duyusal Kalite Özellikleri." European Journal of Science and Technology , vol.19, pp.429-434.
@article{article, author={GÖKHAN AKARCA Et Al. }, title={İran Mazafati Hurmasından (Phoenix dactylifera L.) Geleneksel Yöntemle Üretilen Sirkenin Fizikokimyasal ve Duyusal Kalite Özellikleri}, journal={European Journal of Science and Technology}, year=2020, pages={429-434} }