O. TOMAR Et Al. , "FARKLI ORANLARDA TAM BUĞDAY VE KARA BUĞDAY UNU İLE ÜRETİLEN TARHANALARIN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.45, no.3, pp.421-432, 2020
TOMAR, O. Et Al. 2020. FARKLI ORANLARDA TAM BUĞDAY VE KARA BUĞDAY UNU İLE ÜRETİLEN TARHANALARIN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.45, no.3 , 421-432.
TOMAR, O., ÇAĞLAR, A., & AKARCA, G., (2020). FARKLI ORANLARDA TAM BUĞDAY VE KARA BUĞDAY UNU İLE ÜRETİLEN TARHANALARIN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.45, no.3, 421-432.
TOMAR, OKTAY, ABDULLAH ÇAĞLAR, And GÖKHAN AKARCA. "FARKLI ORANLARDA TAM BUĞDAY VE KARA BUĞDAY UNU İLE ÜRETİLEN TARHANALARIN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.45, no.3, 421-432, 2020
TOMAR, OKTAY Et Al. "FARKLI ORANLARDA TAM BUĞDAY VE KARA BUĞDAY UNU İLE ÜRETİLEN TARHANALARIN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.45, no.3, pp.421-432, 2020
TOMAR, O. ÇAĞLAR, A. And AKARCA, G. (2020) . "FARKLI ORANLARDA TAM BUĞDAY VE KARA BUĞDAY UNU İLE ÜRETİLEN TARHANALARIN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.45, no.3, pp.421-432.
@article{article, author={OKTAY TOMAR Et Al. }, title={FARKLI ORANLARDA TAM BUĞDAY VE KARA BUĞDAY UNU İLE ÜRETİLEN TARHANALARIN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ}, journal={GIDA / THE JOURNAL OF FOOD}, year=2020, pages={421-432} }