İ. TOĞRUL Et Al. , "Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Tunceli Mutfak Kültürünün İncelenmesi," International Marmara Social Sciences Congress (Spring 2021) , Kocaeli, Turkey, pp.119-127, 2021
TOĞRUL, İ. Et Al. 2021. Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Tunceli Mutfak Kültürünün İncelenmesi. International Marmara Social Sciences Congress (Spring 2021) , (Kocaeli, Turkey), 119-127.
TOĞRUL, İ., DÜLGER ALTINER, D., & AKDEMİR, N., (2021). Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Tunceli Mutfak Kültürünün İncelenmesi . International Marmara Social Sciences Congress (Spring 2021) (pp.119-127). Kocaeli, Turkey
TOĞRUL, İBRAHİM, DİLEK DÜLGER ALTINER, And NİHAN AKDEMİR. "Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Tunceli Mutfak Kültürünün İncelenmesi," International Marmara Social Sciences Congress (Spring 2021), Kocaeli, Turkey, 2021
TOĞRUL, İBRAHİM Et Al. "Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Tunceli Mutfak Kültürünün İncelenmesi." International Marmara Social Sciences Congress (Spring 2021) , Kocaeli, Turkey, pp.119-127, 2021
TOĞRUL, İ. DÜLGER ALTINER, D. And AKDEMİR, N. (2021) . "Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Tunceli Mutfak Kültürünün İncelenmesi." International Marmara Social Sciences Congress (Spring 2021) , Kocaeli, Turkey, pp.119-127.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İBRAHİM TOĞRUL Et Al. }, title={Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Tunceli Mutfak Kültürünün İncelenmesi}, congress name={International Marmara Social Sciences Congress (Spring 2021)}, city={Kocaeli}, country={Turkey}, year={2021}, pages={119-127} }