S. FERSİZ, "Fındık Kabuğundan Biyoetanol Üretiminde Ön Arıtım Koşullarının Belirlenmesi," 2st International Congeress on Engineering Architecture and Design , 2017
FERSİZ, S. 2017. Fındık Kabuğundan Biyoetanol Üretiminde Ön Arıtım Koşullarının Belirlenmesi. 2st International Congeress on Engineering Architecture and Design .
FERSİZ, S., (2017). Fındık Kabuğundan Biyoetanol Üretiminde Ön Arıtım Koşullarının Belirlenmesi . 2st International Congeress on Engineering Architecture and Design
FERSİZ, SEVGİ. "Fındık Kabuğundan Biyoetanol Üretiminde Ön Arıtım Koşullarının Belirlenmesi," 2st International Congeress on Engineering Architecture and Design, 2017
FERSİZ, SEVGİ. "Fındık Kabuğundan Biyoetanol Üretiminde Ön Arıtım Koşullarının Belirlenmesi." 2st International Congeress on Engineering Architecture and Design , 2017
FERSİZ, S. (2017) . "Fındık Kabuğundan Biyoetanol Üretiminde Ön Arıtım Koşullarının Belirlenmesi." 2st International Congeress on Engineering Architecture and Design .
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEVGİ FERSİZ}, title={Fındık Kabuğundan Biyoetanol Üretiminde Ön Arıtım Koşullarının Belirlenmesi}, congress name={2st International Congeress on Engineering Architecture and Design}, city={}, country={}, year={2017}}