G. AKARCA Et Al. , "Mozzarella Peyniri Tanımı üretim yöntemleri ve Kalite Parametreleri," Akademik Gıda , vol.11, pp.91-95, 2013
AKARCA, G. Et Al. 2013. Mozzarella Peyniri Tanımı üretim yöntemleri ve Kalite Parametreleri. Akademik Gıda , vol.11 , 91-95.
AKARCA, G., TOMAR, O., & ÇAĞLAR, A., (2013). Mozzarella Peyniri Tanımı üretim yöntemleri ve Kalite Parametreleri. Akademik Gıda , vol.11, 91-95.
AKARCA, GÖKHAN, OKTAY TOMAR, And ABDULLAH ÇAĞLAR. "Mozzarella Peyniri Tanımı üretim yöntemleri ve Kalite Parametreleri," Akademik Gıda , vol.11, 91-95, 2013
AKARCA, GÖKHAN Et Al. "Mozzarella Peyniri Tanımı üretim yöntemleri ve Kalite Parametreleri." Akademik Gıda , vol.11, pp.91-95, 2013
AKARCA, G. TOMAR, O. And ÇAĞLAR, A. (2013) . "Mozzarella Peyniri Tanımı üretim yöntemleri ve Kalite Parametreleri." Akademik Gıda , vol.11, pp.91-95.
@article{article, author={GÖKHAN AKARCA Et Al. }, title={Mozzarella Peyniri Tanımı üretim yöntemleri ve Kalite Parametreleri}, journal={Akademik Gıda}, year=2013, pages={91-95} }