H. C. ÇETİN Et Al. , "Restoran İşletmelerinde Sürdürülebilir Mutfak Yönetim Süreci Üzerine Bir Durum Çalışması," In Turizmde Yeni Trendler , Gaziantep: Özgür Yayınları, 2023, pp.259-273.
ÇETİN, H. C. Et Al. Restoran İşletmelerinde Sürdürülebilir Mutfak Yönetim Süreci Üzerine Bir Durum Çalışması. 2023. In Turizmde Yeni Trendler , Özgür Yayınları, Gaziantep, 259-273.
ÇETİN, H. C., AKÇİÇEK, A., UCA, S., & ÖZKUL, E., (2023). Restoran İşletmelerinde Sürdürülebilir Mutfak Yönetim Süreci Üzerine Bir Durum Çalışması. Turizmde Yeni Trendler (pp.259-273), Gaziantep: Özgür Yayınları.
ÇETİN, HİKMET Et Al. "Restoran İşletmelerinde Sürdürülebilir Mutfak Yönetim Süreci Üzerine Bir Durum Çalışması." In Turizmde Yeni Trendler , 259-273. Gaziantep: Özgür Yayınları, 2023
ÇETİN, HİKMET C. Et Al. "Restoran İşletmelerinde Sürdürülebilir Mutfak Yönetim Süreci Üzerine Bir Durum Çalışması." Turizmde Yeni Trendler , Özgür Yayınları, 2023, pp.259-273.
ÇETİN, H. C. Et Al. (2023) "Restoran İşletmelerinde Sürdürülebilir Mutfak Yönetim Süreci Üzerine Bir Durum Çalışması", Turizmde Yeni Trendler . Gaziantep: Özgür Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={HİKMET CAN ÇETİN Et Al. }, chaptertitle={Restoran İşletmelerinde Sürdürülebilir Mutfak Yönetim Süreci Üzerine Bir Durum Çalışması}, booktitle={ Turizmde Yeni Trendler}, publisher={Özgür Yayınları}, city={Gaziantep},year={2023} }