A. T. ÖKSE, "Eski Anadolu’da Üzüm: Üretim, Tüketim, Simgesellik," In Müzeciliğe ve Kültüre Adanmış Bir Ömür , İstanbul: Kitabevi Yayınları, 2022, pp.101-110.
ÖKSE, A. T. Eski Anadolu’da Üzüm: Üretim, Tüketim, Simgesellik. 2022. In Müzeciliğe ve Kültüre Adanmış Bir Ömür , Kitabevi Yayınları, İstanbul, 101-110.
ÖKSE, A. T., (2022). Eski Anadolu’da Üzüm: Üretim, Tüketim, Simgesellik. Müzeciliğe ve Kültüre Adanmış Bir Ömür (pp.101-110), İstanbul: Kitabevi Yayınları.
ÖKSE, AYŞE. "Eski Anadolu’da Üzüm: Üretim, Tüketim, Simgesellik." In Müzeciliğe ve Kültüre Adanmış Bir Ömür , 101-110. İstanbul: Kitabevi Yayınları, 2022
ÖKSE, AYŞE T. . "Eski Anadolu’da Üzüm: Üretim, Tüketim, Simgesellik." Müzeciliğe ve Kültüre Adanmış Bir Ömür , Kitabevi Yayınları, 2022, pp.101-110.
ÖKSE, A. T. (2022) "Eski Anadolu’da Üzüm: Üretim, Tüketim, Simgesellik", Müzeciliğe ve Kültüre Adanmış Bir Ömür . İstanbul: Kitabevi Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={AYŞE TUBA ÖKSE}, chaptertitle={Eski Anadolu’da Üzüm: Üretim, Tüketim, Simgesellik}, booktitle={ Müzeciliğe ve Kültüre Adanmış Bir Ömür}, publisher={Kitabevi Yayınları}, city={İstanbul},year={2022} }