N. KINALI And G. N. SELÇUK, "Yöresel Mutfak Kültürünün Destinasyon Seçimi Bakımından Değerlendirilmesi Erzurum Örneği," I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators , vol.2, Konya, Turkey, pp.409-420, 2015
KINALI, N. And SELÇUK, G. N. 2015. Yöresel Mutfak Kültürünün Destinasyon Seçimi Bakımından Değerlendirilmesi Erzurum Örneği. I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators , (Konya, Turkey), 409-420.
KINALI, N., & SELÇUK, G. N., (2015). Yöresel Mutfak Kültürünün Destinasyon Seçimi Bakımından Değerlendirilmesi Erzurum Örneği . I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators (pp.409-420). Konya, Turkey
KINALI, NİHAN, And GÖKALP NURİ SELÇUK. "Yöresel Mutfak Kültürünün Destinasyon Seçimi Bakımından Değerlendirilmesi Erzurum Örneği," I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators, Konya, Turkey, 2015
KINALI, NİHAN And SELÇUK, GÖKALP N. . "Yöresel Mutfak Kültürünün Destinasyon Seçimi Bakımından Değerlendirilmesi Erzurum Örneği." I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators , Konya, Turkey, pp.409-420, 2015
KINALI, N. And SELÇUK, G. N. (2015) . "Yöresel Mutfak Kültürünün Destinasyon Seçimi Bakımından Değerlendirilmesi Erzurum Örneği." I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators , Konya, Turkey, pp.409-420.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NİHAN AKDEMİR And author={GÖKALP NURİ SELÇUK}, title={Yöresel Mutfak Kültürünün Destinasyon Seçimi Bakımından Değerlendirilmesi Erzurum Örneği}, congress name={I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2015}, pages={409-420} }