A. BATU Et Al. , "Afyon Kaymağının Raf Ömrünün Uzatılmasında Modifiye Atmosferde Paketleme Önerisi," Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , no.2, pp.43-46, 2008
BATU, A. Et Al. 2008. Afyon Kaymağının Raf Ömrünün Uzatılmasında Modifiye Atmosferde Paketleme Önerisi. Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , no.2 , 43-46.
BATU, A., ÇAĞLAR, A., & KARA, H. H., (2008). Afyon Kaymağının Raf Ömrünün Uzatılmasında Modifiye Atmosferde Paketleme Önerisi. Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , no.2, 43-46.
BATU, ALİ, ABDULLAH ÇAĞLAR, And HASAN HÜSEYİN KARA. "Afyon Kaymağının Raf Ömrünün Uzatılmasında Modifiye Atmosferde Paketleme Önerisi," Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , no.2, 43-46, 2008
BATU, ALİ Et Al. "Afyon Kaymağının Raf Ömrünün Uzatılmasında Modifiye Atmosferde Paketleme Önerisi." Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , no.2, pp.43-46, 2008
BATU, A. ÇAĞLAR, A. And KARA, H. H. (2008) . "Afyon Kaymağının Raf Ömrünün Uzatılmasında Modifiye Atmosferde Paketleme Önerisi." Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , no.2, pp.43-46.
@article{article, author={ALİ BATU Et Al. }, title={Afyon Kaymağının Raf Ömrünün Uzatılmasında Modifiye Atmosferde Paketleme Önerisi}, journal={Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi}, year=2008, pages={43-46} }