N. SEYHUN Et Al. , "Farklı Nisasta ve Emülgatör Çesitlerinin ve Yag Miktarlarının Mikrodalga ile Pisirilen Keklerin Bayatlaması Üzerindeki Etkileri," GIDA , vol.29, no.5, pp.337-343, 2004
SEYHUN, N. Et Al. 2004. Farklı Nisasta ve Emülgatör Çesitlerinin ve Yag Miktarlarının Mikrodalga ile Pisirilen Keklerin Bayatlaması Üzerindeki Etkileri. GIDA , vol.29, no.5 , 337-343.
SEYHUN, N., Sumnu, G., & Sahin, S., (2004). Farklı Nisasta ve Emülgatör Çesitlerinin ve Yag Miktarlarının Mikrodalga ile Pisirilen Keklerin Bayatlaması Üzerindeki Etkileri. GIDA , vol.29, no.5, 337-343.
SEYHUN, NADİDE, Gulum Sumnu, And Serpil Sahin. "Farklı Nisasta ve Emülgatör Çesitlerinin ve Yag Miktarlarının Mikrodalga ile Pisirilen Keklerin Bayatlaması Üzerindeki Etkileri," GIDA , vol.29, no.5, 337-343, 2004
SEYHUN, NADİDE Et Al. "Farklı Nisasta ve Emülgatör Çesitlerinin ve Yag Miktarlarının Mikrodalga ile Pisirilen Keklerin Bayatlaması Üzerindeki Etkileri." GIDA , vol.29, no.5, pp.337-343, 2004
SEYHUN, N. Sumnu, G. And Sahin, S. (2004) . "Farklı Nisasta ve Emülgatör Çesitlerinin ve Yag Miktarlarının Mikrodalga ile Pisirilen Keklerin Bayatlaması Üzerindeki Etkileri." GIDA , vol.29, no.5, pp.337-343.
@article{article, author={NADİDE SEYHUN Et Al. }, title={Farklı Nisasta ve Emülgatör Çesitlerinin ve Yag Miktarlarının Mikrodalga ile Pisirilen Keklerin Bayatlaması Üzerindeki Etkileri}, journal={GIDA}, year=2004, pages={337-343} }