İ. ACAR Et Al. , "Orta Asya’dan Günümüze Türk Mutfak Kültüründe Tatlının Yeri Ve Önemi," TARAS SHEVCHENKO 6th INTERNATIONAL CONGRESS ON SOCIAL SCIENCES , vol.3, Kyiv, Ukraine, pp.836-848, 2021
ACAR, İ. Et Al. 2021. Orta Asya’dan Günümüze Türk Mutfak Kültüründe Tatlının Yeri Ve Önemi. TARAS SHEVCHENKO 6th INTERNATIONAL CONGRESS ON SOCIAL SCIENCES , (Kyiv, Ukraine), 836-848.
ACAR, İ., DÜLGER ALTINER, D., & AKDEMİR, N., (2021). Orta Asya’dan Günümüze Türk Mutfak Kültüründe Tatlının Yeri Ve Önemi . TARAS SHEVCHENKO 6th INTERNATIONAL CONGRESS ON SOCIAL SCIENCES (pp.836-848). Kyiv, Ukraine
ACAR, İBRAHİM, DİLEK DÜLGER ALTINER, And NİHAN AKDEMİR. "Orta Asya’dan Günümüze Türk Mutfak Kültüründe Tatlının Yeri Ve Önemi," TARAS SHEVCHENKO 6th INTERNATIONAL CONGRESS ON SOCIAL SCIENCES, Kyiv, Ukraine, 2021
ACAR, İBRAHİM Et Al. "Orta Asya’dan Günümüze Türk Mutfak Kültüründe Tatlının Yeri Ve Önemi." TARAS SHEVCHENKO 6th INTERNATIONAL CONGRESS ON SOCIAL SCIENCES , Kyiv, Ukraine, pp.836-848, 2021
ACAR, İ. DÜLGER ALTINER, D. And AKDEMİR, N. (2021) . "Orta Asya’dan Günümüze Türk Mutfak Kültüründe Tatlının Yeri Ve Önemi." TARAS SHEVCHENKO 6th INTERNATIONAL CONGRESS ON SOCIAL SCIENCES , Kyiv, Ukraine, pp.836-848.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İBRAHİM ACAR Et Al. }, title={Orta Asya’dan Günümüze Türk Mutfak Kültüründe Tatlının Yeri Ve Önemi}, congress name={TARAS SHEVCHENKO 6th INTERNATIONAL CONGRESS ON SOCIAL SCIENCES}, city={Kyiv}, country={Ukraine}, year={2021}, pages={836-848} }