G. HÜSNÜ YUSUF Et Al. , "Süt Bileşenleri ve Süt Mamullerinin Et ve Fırın ürünleri Formülasyonlarında Kullanılması," Gıda Teknolojisi Derneği , vol.20, no.1, pp.39-42, 1995
HÜSNÜ YUSUF, G. Et Al. 1995. Süt Bileşenleri ve Süt Mamullerinin Et ve Fırın ürünleri Formülasyonlarında Kullanılması. Gıda Teknolojisi Derneği , vol.20, no.1 , 39-42.
HÜSNÜ YUSUF, G., ZORBA, Ö., & ÇAĞLAR, A., (1995). Süt Bileşenleri ve Süt Mamullerinin Et ve Fırın ürünleri Formülasyonlarında Kullanılması. Gıda Teknolojisi Derneği , vol.20, no.1, 39-42.
HÜSNÜ YUSUF, GÖKALP, ÖMER ZORBA, And ABDULLAH ÇAĞLAR. "Süt Bileşenleri ve Süt Mamullerinin Et ve Fırın ürünleri Formülasyonlarında Kullanılması," Gıda Teknolojisi Derneği , vol.20, no.1, 39-42, 1995
HÜSNÜ YUSUF, GÖKALP H. Et Al. "Süt Bileşenleri ve Süt Mamullerinin Et ve Fırın ürünleri Formülasyonlarında Kullanılması." Gıda Teknolojisi Derneği , vol.20, no.1, pp.39-42, 1995
HÜSNÜ YUSUF, G. ZORBA, Ö. And ÇAĞLAR, A. (1995) . "Süt Bileşenleri ve Süt Mamullerinin Et ve Fırın ürünleri Formülasyonlarında Kullanılması." Gıda Teknolojisi Derneği , vol.20, no.1, pp.39-42.
@article{article, author={GÖKALP HÜSNÜ YUSUF Et Al. }, title={Süt Bileşenleri ve Süt Mamullerinin Et ve Fırın ürünleri Formülasyonlarında Kullanılması}, journal={Gıda Teknolojisi Derneği}, year=1995, pages={39-42} }