B. MADEN Et Al. , "Bireysel Hızlı Dondurma Tekniği ile Dondurulmuş Kayısılarda Depolama Süresince Yapısal Değişimler," II. Geleneksel gıdalar sempozyumu , Van, Turkey, pp.388, 2009
MADEN, B. Et Al. 2009. Bireysel Hızlı Dondurma Tekniği ile Dondurulmuş Kayısılarda Depolama Süresince Yapısal Değişimler. II. Geleneksel gıdalar sempozyumu , (Van, Turkey), 388.
MADEN, B., TOĞRUL, H., & ÇAĞLAR, A., (2009). Bireysel Hızlı Dondurma Tekniği ile Dondurulmuş Kayısılarda Depolama Süresince Yapısal Değişimler . II. Geleneksel gıdalar sempozyumu (pp.388). Van, Turkey
MADEN, BESİM, HASAN TOĞRUL, And ABDULLAH ÇAĞLAR. "Bireysel Hızlı Dondurma Tekniği ile Dondurulmuş Kayısılarda Depolama Süresince Yapısal Değişimler," II. Geleneksel gıdalar sempozyumu, Van, Turkey, 2009
MADEN, BESİM Et Al. "Bireysel Hızlı Dondurma Tekniği ile Dondurulmuş Kayısılarda Depolama Süresince Yapısal Değişimler." II. Geleneksel gıdalar sempozyumu , Van, Turkey, pp.388, 2009
MADEN, B. TOĞRUL, H. And ÇAĞLAR, A. (2009) . "Bireysel Hızlı Dondurma Tekniği ile Dondurulmuş Kayısılarda Depolama Süresince Yapısal Değişimler." II. Geleneksel gıdalar sempozyumu , Van, Turkey, p.388.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BESİM MADEN Et Al. }, title={Bireysel Hızlı Dondurma Tekniği ile Dondurulmuş Kayısılarda Depolama Süresince Yapısal Değişimler}, congress name={II. Geleneksel gıdalar sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2009}, pages={388} }