R. KASIM, "Taze Kesilmiş Ürün Fizyolojisi," In Taze Kesilmiş Ürün Teknolojisi , Ankara: PALME YAYINEVİ, 2021, pp.11-39.
KASIM, R. Taze Kesilmiş Ürün Fizyolojisi. 2021. In Taze Kesilmiş Ürün Teknolojisi , PALME YAYINEVİ, Ankara, 11-39.
KASIM, R., (2021). Taze Kesilmiş Ürün Fizyolojisi. Taze Kesilmiş Ürün Teknolojisi (pp.11-39), Ankara: PALME YAYINEVİ.
KASIM, REZZAN. "Taze Kesilmiş Ürün Fizyolojisi." In Taze Kesilmiş Ürün Teknolojisi , 11-39. Ankara: PALME YAYINEVİ, 2021
KASIM, REZZAN. "Taze Kesilmiş Ürün Fizyolojisi." Taze Kesilmiş Ürün Teknolojisi , PALME YAYINEVİ, 2021, pp.11-39.
KASIM, R. (2021) "Taze Kesilmiş Ürün Fizyolojisi", Taze Kesilmiş Ürün Teknolojisi . Ankara: PALME YAYINEVİ.
@bookchapter{bookchapter, author ={REZZAN KASIM}, chaptertitle={Taze Kesilmiş Ürün Fizyolojisi}, booktitle={ Taze Kesilmiş Ürün Teknolojisi}, publisher={PALME YAYINEVİ}, city={Ankara},year={2021} }