B. Ercelep And N. AKDEMİR, "TESCİLLİ COĞRAFİ İŞARETLİ GIDA ÜRÜNLERİ: TÜRK TATLILARI ÖRNEĞİ," Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.6, no.3, pp.550-563, 2022
Ercelep, B. And AKDEMİR, N. 2022. TESCİLLİ COĞRAFİ İŞARETLİ GIDA ÜRÜNLERİ: TÜRK TATLILARI ÖRNEĞİ. Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.6, no.3 , 550-563.
Ercelep, B., & AKDEMİR, N., (2022). TESCİLLİ COĞRAFİ İŞARETLİ GIDA ÜRÜNLERİ: TÜRK TATLILARI ÖRNEĞİ. Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.6, no.3, 550-563.
Ercelep, Berkay, And NİHAN AKDEMİR. "TESCİLLİ COĞRAFİ İŞARETLİ GIDA ÜRÜNLERİ: TÜRK TATLILARI ÖRNEĞİ," Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.6, no.3, 550-563, 2022
Ercelep, Berkay And AKDEMİR, NİHAN. "TESCİLLİ COĞRAFİ İŞARETLİ GIDA ÜRÜNLERİ: TÜRK TATLILARI ÖRNEĞİ." Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.6, no.3, pp.550-563, 2022
Ercelep, B. And AKDEMİR, N. (2022) . "TESCİLLİ COĞRAFİ İŞARETLİ GIDA ÜRÜNLERİ: TÜRK TATLILARI ÖRNEĞİ." Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.6, no.3, pp.550-563.
@article{article, author={Berkay Ercelep And author={NİHAN AKDEMİR}, title={TESCİLLİ COĞRAFİ İŞARETLİ GIDA ÜRÜNLERİ: TÜRK TATLILARI ÖRNEĞİ}, journal={Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research}, year=2022, pages={550-563} }