N. Ağun And S. UCA, "Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Yeni İskandinav Mutfak Akımı’nın Değerlendirilmesi: İstanbul’daki Restoranlara Yönelik Bir Uygulama Önerisi," 21. Geleneksel Turizm Sempozyumu , Turkey, 2023
Ağun, N. And UCA, S. 2023. Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Yeni İskandinav Mutfak Akımı’nın Değerlendirilmesi: İstanbul’daki Restoranlara Yönelik Bir Uygulama Önerisi. 21. Geleneksel Turizm Sempozyumu , (Turkey).
Ağun, N., & UCA, S., (2023). Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Yeni İskandinav Mutfak Akımı’nın Değerlendirilmesi: İstanbul’daki Restoranlara Yönelik Bir Uygulama Önerisi . 21. Geleneksel Turizm Sempozyumu, Turkey
Ağun, Nurayla, And SELDA UCA. "Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Yeni İskandinav Mutfak Akımı’nın Değerlendirilmesi: İstanbul’daki Restoranlara Yönelik Bir Uygulama Önerisi," 21. Geleneksel Turizm Sempozyumu, Turkey, 2023
Ağun, Nurayla And UCA, SELDA. "Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Yeni İskandinav Mutfak Akımı’nın Değerlendirilmesi: İstanbul’daki Restoranlara Yönelik Bir Uygulama Önerisi." 21. Geleneksel Turizm Sempozyumu , Turkey, 2023
Ağun, N. And UCA, S. (2023) . "Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Yeni İskandinav Mutfak Akımı’nın Değerlendirilmesi: İstanbul’daki Restoranlara Yönelik Bir Uygulama Önerisi." 21. Geleneksel Turizm Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Nurayla Ağun And author={SELDA UCA}, title={Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Yeni İskandinav Mutfak Akımı’nın Değerlendirilmesi: İstanbul’daki Restoranlara Yönelik Bir Uygulama Önerisi}, congress name={21. Geleneksel Turizm Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2023}}