O. TOMAR Et Al. , "Geleneksel Fermantasyon Yöntemiyle Üretilen Sarı Alıç Meyve (Crataegus tanacetifolia) Sirkesinin Fizikokimyasal ve Duyusal Kalite Özellikleri," European Journal of Science and Technology , vol.19, pp.176-181, 2020
TOMAR, O. Et Al. 2020. Geleneksel Fermantasyon Yöntemiyle Üretilen Sarı Alıç Meyve (Crataegus tanacetifolia) Sirkesinin Fizikokimyasal ve Duyusal Kalite Özellikleri. European Journal of Science and Technology , vol.19 , 176-181.
TOMAR, O., ÇAĞLAR, A., AKARCA, G., & VATANSEVER, H., (2020). Geleneksel Fermantasyon Yöntemiyle Üretilen Sarı Alıç Meyve (Crataegus tanacetifolia) Sirkesinin Fizikokimyasal ve Duyusal Kalite Özellikleri. European Journal of Science and Technology , vol.19, 176-181.
TOMAR, OKTAY Et Al. "Geleneksel Fermantasyon Yöntemiyle Üretilen Sarı Alıç Meyve (Crataegus tanacetifolia) Sirkesinin Fizikokimyasal ve Duyusal Kalite Özellikleri," European Journal of Science and Technology , vol.19, 176-181, 2020
TOMAR, OKTAY Et Al. "Geleneksel Fermantasyon Yöntemiyle Üretilen Sarı Alıç Meyve (Crataegus tanacetifolia) Sirkesinin Fizikokimyasal ve Duyusal Kalite Özellikleri." European Journal of Science and Technology , vol.19, pp.176-181, 2020
TOMAR, O. Et Al. (2020) . "Geleneksel Fermantasyon Yöntemiyle Üretilen Sarı Alıç Meyve (Crataegus tanacetifolia) Sirkesinin Fizikokimyasal ve Duyusal Kalite Özellikleri." European Journal of Science and Technology , vol.19, pp.176-181.
@article{article, author={OKTAY TOMAR Et Al. }, title={Geleneksel Fermantasyon Yöntemiyle Üretilen Sarı Alıç Meyve (Crataegus tanacetifolia) Sirkesinin Fizikokimyasal ve Duyusal Kalite Özellikleri}, journal={European Journal of Science and Technology}, year=2020, pages={176-181} }