M. N. KERİMAK ÖNER, "FERMENTE EDİLEBİLİR MUTFAK ATIKLARINDAN BİYOETANOL ÜRETİMİ İÇİN YÖNTEM DEĞERLENDİRİLMESİ," 2. Uluslararası Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Kongresi , Kocaeli, Turkey, 2017
KERİMAK ÖNER, M. N. 2017. FERMENTE EDİLEBİLİR MUTFAK ATIKLARINDAN BİYOETANOL ÜRETİMİ İÇİN YÖNTEM DEĞERLENDİRİLMESİ. 2. Uluslararası Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Kongresi , (Kocaeli, Turkey).
KERİMAK ÖNER, M. N., (2017). FERMENTE EDİLEBİLİR MUTFAK ATIKLARINDAN BİYOETANOL ÜRETİMİ İÇİN YÖNTEM DEĞERLENDİRİLMESİ . 2. Uluslararası Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Kongresi, Kocaeli, Turkey
KERİMAK ÖNER, MİNE. "FERMENTE EDİLEBİLİR MUTFAK ATIKLARINDAN BİYOETANOL ÜRETİMİ İÇİN YÖNTEM DEĞERLENDİRİLMESİ," 2. Uluslararası Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Kongresi, Kocaeli, Turkey, 2017
KERİMAK ÖNER, MİNE N. . "FERMENTE EDİLEBİLİR MUTFAK ATIKLARINDAN BİYOETANOL ÜRETİMİ İÇİN YÖNTEM DEĞERLENDİRİLMESİ." 2. Uluslararası Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Kongresi , Kocaeli, Turkey, 2017
KERİMAK ÖNER, M. N. (2017) . "FERMENTE EDİLEBİLİR MUTFAK ATIKLARINDAN BİYOETANOL ÜRETİMİ İÇİN YÖNTEM DEĞERLENDİRİLMESİ." 2. Uluslararası Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Kongresi , Kocaeli, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MİNE NAZAN KERİMAK ÖNER}, title={FERMENTE EDİLEBİLİR MUTFAK ATIKLARINDAN BİYOETANOL ÜRETİMİ İÇİN YÖNTEM DEĞERLENDİRİLMESİ}, congress name={2. Uluslararası Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Kongresi}, city={Kocaeli}, country={Turkey}, year={2017}}