D. Dülger Altıner And Y. Şahan, "Effect of Scolymus hispanicus L. Flour Supplementation on Rheological Properties of Dough," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.4, pp.2823-2835, 2021
Dülger Altıner, D. And Şahan, Y. 2021. Effect of Scolymus hispanicus L. Flour Supplementation on Rheological Properties of Dough. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.4 , 2823-2835.
Dülger Altıner, D., & Şahan, Y., (2021). Effect of Scolymus hispanicus L. Flour Supplementation on Rheological Properties of Dough. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.4, 2823-2835.
Dülger Altıner, DİLEK, And Yasemin Şahan. "Effect of Scolymus hispanicus L. Flour Supplementation on Rheological Properties of Dough," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.4, 2823-2835, 2021
Dülger Altıner, DİLEK D. And Şahan, Yasemin. "Effect of Scolymus hispanicus L. Flour Supplementation on Rheological Properties of Dough." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.4, pp.2823-2835, 2021
Dülger Altıner, D. And Şahan, Y. (2021) . "Effect of Scolymus hispanicus L. Flour Supplementation on Rheological Properties of Dough." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.4, pp.2823-2835.
@article{article, author={DİLEK DÜLGER ALTINER And author={Yasemin Şahan}, title={Effect of Scolymus hispanicus L. Flour Supplementation on Rheological Properties of Dough}, journal={Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2021, pages={2823-2835} }