G. AKARCA Et Al. , "Değişik Oranlarda Soğan Kabuğu Ekstraktı İlave Edilmiş Köftelerde Çeşitli Kalite Parametrelerinin İncelenmesi," Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.18, no.3, pp.932-945, 2018
AKARCA, G. Et Al. 2018. Değişik Oranlarda Soğan Kabuğu Ekstraktı İlave Edilmiş Köftelerde Çeşitli Kalite Parametrelerinin İncelenmesi. Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.18, no.3 , 932-945.
AKARCA, G., ÖZALP, E., SAKARYA, E., & TOMAR, O., (2018). Değişik Oranlarda Soğan Kabuğu Ekstraktı İlave Edilmiş Köftelerde Çeşitli Kalite Parametrelerinin İncelenmesi. Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.18, no.3, 932-945.
AKARCA, GÖKHAN Et Al. "Değişik Oranlarda Soğan Kabuğu Ekstraktı İlave Edilmiş Köftelerde Çeşitli Kalite Parametrelerinin İncelenmesi," Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.18, no.3, 932-945, 2018
AKARCA, GÖKHAN Et Al. "Değişik Oranlarda Soğan Kabuğu Ekstraktı İlave Edilmiş Köftelerde Çeşitli Kalite Parametrelerinin İncelenmesi." Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.18, no.3, pp.932-945, 2018
AKARCA, G. Et Al. (2018) . "Değişik Oranlarda Soğan Kabuğu Ekstraktı İlave Edilmiş Köftelerde Çeşitli Kalite Parametrelerinin İncelenmesi." Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.18, no.3, pp.932-945.
@article{article, author={GÖKHAN AKARCA Et Al. }, title={Değişik Oranlarda Soğan Kabuğu Ekstraktı İlave Edilmiş Köftelerde Çeşitli Kalite Parametrelerinin İncelenmesi}, journal={Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi}, year=2018, pages={932-945} }