A. ÇAĞLAR And S. ÇAKMAKÇI, "Kaşar peynirinin Hızlı Olgunlaştırılmasında Proteaz ve Lipaz Enzimlerinin Farklı Yöntemlerle Kullanımı 1 Peynirin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri," Gıda Teknolojisi Derneği , vol.23, no.4, pp.291-301, 1998
ÇAĞLAR, A. And ÇAKMAKÇI, S. 1998. Kaşar peynirinin Hızlı Olgunlaştırılmasında Proteaz ve Lipaz Enzimlerinin Farklı Yöntemlerle Kullanımı 1 Peynirin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri. Gıda Teknolojisi Derneği , vol.23, no.4 , 291-301.
ÇAĞLAR, A., & ÇAKMAKÇI, S., (1998). Kaşar peynirinin Hızlı Olgunlaştırılmasında Proteaz ve Lipaz Enzimlerinin Farklı Yöntemlerle Kullanımı 1 Peynirin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri. Gıda Teknolojisi Derneği , vol.23, no.4, 291-301.
ÇAĞLAR, ABDULLAH, And SONGÜL ÇAKMAKÇI. "Kaşar peynirinin Hızlı Olgunlaştırılmasında Proteaz ve Lipaz Enzimlerinin Farklı Yöntemlerle Kullanımı 1 Peynirin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri," Gıda Teknolojisi Derneği , vol.23, no.4, 291-301, 1998
ÇAĞLAR, ABDULLAH And ÇAKMAKÇI, SONGÜL. "Kaşar peynirinin Hızlı Olgunlaştırılmasında Proteaz ve Lipaz Enzimlerinin Farklı Yöntemlerle Kullanımı 1 Peynirin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri." Gıda Teknolojisi Derneği , vol.23, no.4, pp.291-301, 1998
ÇAĞLAR, A. And ÇAKMAKÇI, S. (1998) . "Kaşar peynirinin Hızlı Olgunlaştırılmasında Proteaz ve Lipaz Enzimlerinin Farklı Yöntemlerle Kullanımı 1 Peynirin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri." Gıda Teknolojisi Derneği , vol.23, no.4, pp.291-301.
@article{article, author={ABDULLAH ÇAĞLAR And author={SONGÜL ÇAKMAKÇI}, title={Kaşar peynirinin Hızlı Olgunlaştırılmasında Proteaz ve Lipaz Enzimlerinin Farklı Yöntemlerle Kullanımı 1 Peynirin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri}, journal={Gıda Teknolojisi Derneği}, year=1998, pages={291-301} }