G. AKARCA And O. TOMAR, "Afyonkarahisar Halk Pazarlarında Satılan Köy Peynirlerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, pp.589, 2014
AKARCA, G. And TOMAR, O. 2014. Afyonkarahisar Halk Pazarlarında Satılan Köy Peynirlerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Turkey), 589.
AKARCA, G., & TOMAR, O., (2014). Afyonkarahisar Halk Pazarlarında Satılan Köy Peynirlerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.589). , Turkey
AKARCA, GÖKHAN, And OKTAY TOMAR. "Afyonkarahisar Halk Pazarlarında Satılan Köy Peynirlerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 2014
AKARCA, GÖKHAN And TOMAR, OKTAY. "Afyonkarahisar Halk Pazarlarında Satılan Köy Peynirlerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, pp.589, 2014
AKARCA, G. And TOMAR, O. (2014) . "Afyonkarahisar Halk Pazarlarında Satılan Köy Peynirlerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, p.589.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GÖKHAN AKARCA And author={OKTAY TOMAR}, title={Afyonkarahisar Halk Pazarlarında Satılan Köy Peynirlerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2014}, pages={589} }