N. SEYHUN Et Al. , "Atlantik Somon Balığının Salmo salar Kızılötesi Destekli Mikrodalga Fırında Pişirme Koşullarının Optimizasyonu," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Turkey, 2012
SEYHUN, N. Et Al. 2012. Atlantik Somon Balığının Salmo salar Kızılötesi Destekli Mikrodalga Fırında Pişirme Koşullarının Optimizasyonu. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Turkey).
SEYHUN, N., ÇELİK, M., ÖZER, N. P., ÖZKOÇ, S. Ö., & DEDE, N., (2012). Atlantik Somon Balığının Salmo salar Kızılötesi Destekli Mikrodalga Fırında Pişirme Koşullarının Optimizasyonu . Türkiye 11. Gıda Kongresi, Turkey
SEYHUN, NADİDE Et Al. "Atlantik Somon Balığının Salmo salar Kızılötesi Destekli Mikrodalga Fırında Pişirme Koşullarının Optimizasyonu," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Turkey, 2012
SEYHUN, NADİDE Et Al. "Atlantik Somon Balığının Salmo salar Kızılötesi Destekli Mikrodalga Fırında Pişirme Koşullarının Optimizasyonu." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Turkey, 2012
SEYHUN, N. Et Al. (2012) . "Atlantik Somon Balığının Salmo salar Kızılötesi Destekli Mikrodalga Fırında Pişirme Koşullarının Optimizasyonu." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NADİDE SEYHUN Et Al. }, title={Atlantik Somon Balığının Salmo salar Kızılötesi Destekli Mikrodalga Fırında Pişirme Koşullarının Optimizasyonu}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}