G. AKARCA Et Al. , "Değişik Oranlarda Tarçın İlave Edilmiş Pastörize Sütlerde Raf Ömrünün Değişimi," Afyon Kocatepe University Journal of Sciences and Engineering , vol.15, no.2, pp.1-9, 2015
AKARCA, G. Et Al. 2015. Değişik Oranlarda Tarçın İlave Edilmiş Pastörize Sütlerde Raf Ömrünün Değişimi. Afyon Kocatepe University Journal of Sciences and Engineering , vol.15, no.2 , 1-9.
AKARCA, G., KAHRAMAN, A., & TOMAR, O., (2015). Değişik Oranlarda Tarçın İlave Edilmiş Pastörize Sütlerde Raf Ömrünün Değişimi. Afyon Kocatepe University Journal of Sciences and Engineering , vol.15, no.2, 1-9.
AKARCA, GÖKHAN, Ayşin KAHRAMAN, And OKTAY TOMAR. "Değişik Oranlarda Tarçın İlave Edilmiş Pastörize Sütlerde Raf Ömrünün Değişimi," Afyon Kocatepe University Journal of Sciences and Engineering , vol.15, no.2, 1-9, 2015
AKARCA, GÖKHAN Et Al. "Değişik Oranlarda Tarçın İlave Edilmiş Pastörize Sütlerde Raf Ömrünün Değişimi." Afyon Kocatepe University Journal of Sciences and Engineering , vol.15, no.2, pp.1-9, 2015
AKARCA, G. KAHRAMAN, A. And TOMAR, O. (2015) . "Değişik Oranlarda Tarçın İlave Edilmiş Pastörize Sütlerde Raf Ömrünün Değişimi." Afyon Kocatepe University Journal of Sciences and Engineering , vol.15, no.2, pp.1-9.
@article{article, author={GÖKHAN AKARCA Et Al. }, title={Değişik Oranlarda Tarçın İlave Edilmiş Pastörize Sütlerde Raf Ömrünün Değişimi}, journal={Afyon Kocatepe University Journal of Sciences and Engineering}, year=2015, pages={1-9} }