G. E. ÖZER UYAR And B. UYAR, "Taze Kesilmiş Ürünlerde Biyoteknolojik Yaklaşımlar," In Taze Kesilmiş Ürün Teknolojisi , Ankara: Palme Yayınevi, 2021, pp.109-144.
ÖZER UYAR, G. E. And UYAR, B. Taze Kesilmiş Ürünlerde Biyoteknolojik Yaklaşımlar. 2021. In Taze Kesilmiş Ürün Teknolojisi , Palme Yayınevi, Ankara, 109-144.
ÖZER UYAR, G. E., & UYAR, B., (2021). Taze Kesilmiş Ürünlerde Biyoteknolojik Yaklaşımlar. Taze Kesilmiş Ürün Teknolojisi (pp.109-144), Ankara: Palme Yayınevi.
ÖZER UYAR, GÜLSÜM, And BAŞAR UYAR. "Taze Kesilmiş Ürünlerde Biyoteknolojik Yaklaşımlar." In Taze Kesilmiş Ürün Teknolojisi , 109-144. Ankara: Palme Yayınevi, 2021
ÖZER UYAR, GÜLSÜM E. And UYAR, BAŞAR. "Taze Kesilmiş Ürünlerde Biyoteknolojik Yaklaşımlar." Taze Kesilmiş Ürün Teknolojisi , Palme Yayınevi, 2021, pp.109-144.
ÖZER UYAR, G. E. And UYAR, B. (2021) "Taze Kesilmiş Ürünlerde Biyoteknolojik Yaklaşımlar", Taze Kesilmiş Ürün Teknolojisi . Ankara: Palme Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={GÜLSÜM EBRU ÖZER UYAR And author ={BAŞAR UYAR}, chaptertitle={Taze Kesilmiş Ürünlerde Biyoteknolojik Yaklaşımlar}, booktitle={ Taze Kesilmiş Ürün Teknolojisi}, publisher={Palme Yayınevi}, city={Ankara},year={2021} }