M. U. KASIM And R. KASIM, "Taze Kesilmiş Ispanaklarda Farklı Dalga Boyundaki UltraviyoleIşınlarının Hasat Sonrası Kaliteye Etkisi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.26, pp.348-359, 2016
KASIM, M. U. And KASIM, R. 2016. Taze Kesilmiş Ispanaklarda Farklı Dalga Boyundaki UltraviyoleIşınlarının Hasat Sonrası Kaliteye Etkisi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.26 , 348-359.
KASIM, M. U., & KASIM, R., (2016). Taze Kesilmiş Ispanaklarda Farklı Dalga Boyundaki UltraviyoleIşınlarının Hasat Sonrası Kaliteye Etkisi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.26, 348-359.
KASIM, MEHMET, And REZZAN KASIM. "Taze Kesilmiş Ispanaklarda Farklı Dalga Boyundaki UltraviyoleIşınlarının Hasat Sonrası Kaliteye Etkisi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.26, 348-359, 2016
KASIM, MEHMET U. And KASIM, REZZAN. "Taze Kesilmiş Ispanaklarda Farklı Dalga Boyundaki UltraviyoleIşınlarının Hasat Sonrası Kaliteye Etkisi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.26, pp.348-359, 2016
KASIM, M. U. And KASIM, R. (2016) . "Taze Kesilmiş Ispanaklarda Farklı Dalga Boyundaki UltraviyoleIşınlarının Hasat Sonrası Kaliteye Etkisi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.26, pp.348-359.
@article{article, author={MEHMET UFUK KASIM And author={REZZAN KASIM}, title={Taze Kesilmiş Ispanaklarda Farklı Dalga Boyundaki UltraviyoleIşınlarının Hasat Sonrası Kaliteye Etkisi}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi}, year=2016, pages={348-359} }