O. TOMAR Et Al. , "Antioksidan ve Flavonoid Kaynağı Olarak Karabuğday Fagopyrum esculentum Moench," Hasad Gıda , vol.23, no.274, pp.44-49, 2008
TOMAR, O. Et Al. 2008. Antioksidan ve Flavonoid Kaynağı Olarak Karabuğday Fagopyrum esculentum Moench. Hasad Gıda , vol.23, no.274 , 44-49.
TOMAR, O., KUMLAY, A. M., & ÇAĞLAR, A., (2008). Antioksidan ve Flavonoid Kaynağı Olarak Karabuğday Fagopyrum esculentum Moench. Hasad Gıda , vol.23, no.274, 44-49.
TOMAR, OKTAY, AHMET METİN KUMLAY, And ABDULLAH ÇAĞLAR. "Antioksidan ve Flavonoid Kaynağı Olarak Karabuğday Fagopyrum esculentum Moench," Hasad Gıda , vol.23, no.274, 44-49, 2008
TOMAR, OKTAY Et Al. "Antioksidan ve Flavonoid Kaynağı Olarak Karabuğday Fagopyrum esculentum Moench." Hasad Gıda , vol.23, no.274, pp.44-49, 2008
TOMAR, O. KUMLAY, A. M. And ÇAĞLAR, A. (2008) . "Antioksidan ve Flavonoid Kaynağı Olarak Karabuğday Fagopyrum esculentum Moench." Hasad Gıda , vol.23, no.274, pp.44-49.
@article{article, author={OKTAY TOMAR Et Al. }, title={Antioksidan ve Flavonoid Kaynağı Olarak Karabuğday Fagopyrum esculentum Moench}, journal={Hasad Gıda}, year=2008, pages={44-49} }