Gastronomi Zirvesi-2018--BİLİM KURULU ÜYELİĞİ


Etkinlik Kategorisi: Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Etkinlik Türü: Kongre

Etkinlik Organizasyonu Yılı: 2018

Özet:

Uluslararası Kongre ve Sempozyum Düzenleme Kurulu-Bilim Kurulu Üyeliği, Gastronomi Kongresi Bilim

Kurulu Üyeliği, 22-25 Mart 2018-Gastronomi Kongresi, Gazi Üniversitesi, Turizm Akademisyenleri

Derneği (TUADER) ve Türkiye Aşçılar, Pastacılar Konfederasyonu (TAŞPAKON) işbirliği ile Ankara’da

düzenlenen Gastronomi Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen Gastronomi Kongresi Bilim Kurulu Üyeliği,

Kongre Düzenleme, 22.03.2018 -25.03.2018 (Ulusal)