Gastronomi Zirvesi-2018--BİLİM KURULU ÜYELİĞİ


Dülger Altıner D.

  • Etkinlik Kategorisi: Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
  • Etkinlik Türü: Kongre
  • Etkinlik Organizasyonu Yılı: 2018
  • Özet:

    Uluslararası Kongre ve Sempozyum Düzenleme Kurulu-Bilim Kurulu Üyeliği, Gastronomi Kongresi Bilim

    Kurulu Üyeliği, 22-25 Mart 2018-Gastronomi Kongresi, Gazi Üniversitesi, Turizm Akademisyenleri

    Derneği (TUADER) ve Türkiye Aşçılar, Pastacılar Konfederasyonu (TAŞPAKON) işbirliği ile Ankara’da

    düzenlenen Gastronomi Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen Gastronomi Kongresi Bilim Kurulu Üyeliği,

    Kongre Düzenleme, 22.03.2018 -25.03.2018 (Ulusal)