YAYIN TEŞVİĞİ
Dülger Altıner D.
Tübitak, Temmuz 2024
-
Ödülün Kapsamı:
Bilimsel/Mesleki Çalışmalardan Alınan Ödül
-
Ödül Türü:
Diğer (Yayın teşvik, burs v.b.)
-
Ödül Veren Ülke:
Türkiye
-
Ödülü Veren Organizasyon:
Tübitak
-
Araştırma Alanları:
Gıda Mühendisliği, Mühendislik ve Teknoloji
-
Ödülün Tarihi:
Temmuz 2024
-
Açıklama:
<p>Yayın Teşvik (UBYT)</p><table cellspacing="0" cellpadding="4" border="0" style="vertical-align: top; border: 0px; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; background-color: rgb(255, 255, 255);"><tbody><tr><td valign="top" align="right" style="vertical-align: top; font-size: 12px;">Dergi Adı:</td><td style="vertical-align: top; font-size: 12px;">JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE (Q1)</td></tr><tr><td valign="top" align="right" style="vertical-align: top; font-size: 12px;">Dergi ISSN:</td><td style="vertical-align: top; font-size: 12px;">0022-5142</td></tr><tr><td valign="top" align="right" style="vertical-align: top; font-size: 12px;">Yayın Başlığı:</td><td style="vertical-align: top; font-size: 12px;">Investigation of antioxidant and sensory properties and <i>in vitro</i> bioaccessibility of low-fat functional cookies substituted with wheat germ flour and coffee silverskin</td></tr></tbody></table>