YAYIN TEŞVİĞİ


Dülger Altıner D.

Tübitak, Temmuz 2024

  • Ödülün Kapsamı: Bilimsel/Mesleki Çalışmalardan Alınan Ödül
  • Ödül Türü: Diğer (Yayın teşvik, burs v.b.)
  • Ödül Veren Ülke: Türkiye
  • Ödülü Veren Organizasyon: Tübitak
  • Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Mühendislik ve Teknoloji
  • Ödülün Tarihi: Temmuz 2024
  • Açıklama: <p>Yayın Teşvik (UBYT)</p><table cellspacing="0" cellpadding="4" border="0" style="vertical-align: top; border: 0px; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; background-color: rgb(255, 255, 255);"><tbody><tr><td valign="top" align="right" style="vertical-align: top; font-size: 12px;">Dergi Adı:</td><td style="vertical-align: top; font-size: 12px;">JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE (Q1)</td></tr><tr><td valign="top" align="right" style="vertical-align: top; font-size: 12px;">Dergi ISSN:</td><td style="vertical-align: top; font-size: 12px;">0022-5142</td></tr><tr><td valign="top" align="right" style="vertical-align: top; font-size: 12px;">Yayın Başlığı:</td><td style="vertical-align: top; font-size: 12px;">Investigation of antioxidant and sensory properties and&nbsp;<i>in vitro</i>&nbsp;bioaccessibility of low-fat functional cookies substituted with wheat germ flour and coffee silverskin</td></tr></tbody></table>