Taze Kesilmiş Ürünlerin Fizyolojisi, Ambalajlanması ve Muhafazası


Kasım R., Kasım M. U.

  • Dersin Düzeyi: Doktora
  • Tasarlanan Ders Kodu: BBY617
  • Öğretim Türü: Örgün Öğretim (Normal Öğretim)
  • Dersin Kapsamı: Teorik
  • Akademik Yıl: 2020 - 2021
  • Ders İçeriği:


    Taze kesilmiş ürün teknolojisinin tanıtılması, Türkiye'de taze kesilmiş ürün sektörü, taze kesilmiş ürün fizyolojisi, taze kesilmiş ürünlerde tat ve aroma değişimleri, taze kesilmiş ürünlerde enzimatik bozulmalar, taze kesilmiş ürünlerde mikrobiyolojik bozulmalar, taze kesilmiş ürünlerin ambalajlanması, muhafazası ve pazarlanması.