Verdiği Dersler
26
-
Yüksek Lisans
Su Ürünlerinin İnsan Beslenmesindeki Yeri ve Önemi
-
Lisans
Sunum Teknikleri
Temel İlkyardım
Kültürlerarası İletişim
Zaman Yönetimi
Temel İlkyardım
Temel İlkyardım
Temel İlkyardım
-
Ön Lisans
Projelendirme ve Ürün Geliştirme
Sunum Hazırlama Teknikleri
Gıda Mevzuatı
Beslenme İlkeleri
Proje
Gıdalarda Soğukta ve Dondurarak Muhafaza
Tüketici Hakları
Staj
Sunum Hazırlama Teknikleri
Sunum Hazırlama Teknikleri
Tüketici Hakları
Gıda Sanayinde Hijyen ve Sanitasyon
Sunum Hazırlama Teknikleri
Proje
Staj
Gıda Mevzuatı
Tüketici Hakları
Gıda Mevzuatı