Desteklenen Projeler
-
2018 - 2019 ER:YAG SERT DOKU LAZERİ İLE KAVİTE AÇMA YÖNTEMİNİN VE FARKLI KOMPOZİT RESTORATİF MATERYALLERİN KAVİTE ÖRTÜCÜLÜĞÜ ÜZERİNE ETKİSİ
-
2017 - 2018 NANOHİBRİT KOMPOZİT İLE YAPILMIŞ SINIFV RESTORASYONLARDA FARKLI BİTİRME VE CİLA SİSTEMLERİNİN MİKROSIZINTIYA ETKİSİ
-
2015 - 2016 FARKLI BİTİRME VE CİLA TEKNİKLERİNİN KOMPOZİT REZİNLERİN YÜZEY PÜRÜZLÜLÜĞÜ ÜZERİNE ETKİLERİNİN IN-VİTRO İNCELENMESİ