Yerel Mutfak Hizmeti Sunan İşletmelere Yönelik Ziyaretçi Deneyimleri: Şanlıurfa Mutfağı


Karahan S., Uca S., Özkul E.

SOFRADAKİ BİLİM VE LEZZETTEKİ SANAT: GASTRONOMİYE KAPSAMLI BİR BAKIŞ, ALPTEKİN SÖKMEN,ÇAĞDAŞ AYDIN, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.1111-1130, 2024

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Araştırma Kitabı
  • Basım Tarihi: 2024
  • Yayınevi: DETAY YAYINCILIK
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.1111-1130
  • Editörler: ALPTEKİN SÖKMEN,ÇAĞDAŞ AYDIN, Editör
  • Kocaeli Üniversitesi Adresli: Evet