Kocaeli Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Farklı Yağ İçeriklerine Sahip İnek ve Ma...
Farklı Yağ İçeriklerine Sahip İnek ve Manda Sütünün Kefir Danesi ve Starter Kültürle Kefir İçeceği Üretiminde Kullanılması: Depolama Süresince Protein ve Tirozin İçerikleri
Atıf İçin Kopyala
TOMAR O.
,
AKARCA G.
Akademik Gıda, cilt.16, sa.4, ss.395-402, 2018 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
16
Sayı:
4
Basım Tarihi:
2018
Doi Numarası:
10.24323/akademik-gida.505508
Dergi Adı:
Akademik Gıda
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
Sayfa Sayıları:
ss.395-402
Kocaeli Üniversitesi Adresli:
Hayır