Farklı Yağ İçeriklerine Sahip İnek ve Manda Sütünün Kefir Danesi ve Starter Kültürle Kefir İçeceği Üretiminde Kullanılması: Depolama Süresince Protein ve Tirozin İçerikleri
TOMAR O., AKARCA G.
Akademik Gıda, cilt.16, sa.4, ss.395-402, 2018 (Hakemli Dergi)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
16
Sayı:
4
-
Basım Tarihi:
2018
-
Doi Numarası:
10.24323/akademik-gida.505508
-
Dergi Adı:
Akademik Gıda
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
-
Sayfa Sayıları:
ss.395-402
-
Kocaeli Üniversitesi Adresli:
Hayır