3. BÖLÜM: KARBONHİDRATLAR


Creative Commons License

Özdemir G., Dülger Altıner D.

GIDA KİMYASI VE MUTFAK UYGULAMALARI, Cumhur Öznur,Ceylan Muştu Çiğdem,Ceylan Veli, Editör, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ., Ankara, ss.75-98, 2022

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2022
  • Yayınevi: NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ.
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.75-98
  • Editörler: Cumhur Öznur,Ceylan Muştu Çiğdem,Ceylan Veli, Editör
  • Kocaeli Üniversitesi Adresli: Evet