Atıf İçin Kopyala
Acar L., Keskin S. Ö.
ANNALS OF THE UNIVERSITY DUNAREA DE JOS OF GALATI, FASCICLE VI: FOOD TECHNOLOGY, cilt.47, sa.1, ss.154-166, 2023 (ESCI)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
47
Sayı:
1
-
Basım Tarihi:
2023
-
Doi Numarası:
10.35219/foodtechnology.2023.1.10
-
Dergi Adı:
ANNALS OF THE UNIVERSITY DUNAREA DE JOS OF GALATI, FASCICLE VI: FOOD TECHNOLOGY
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Emerging Sources Citation Index (ESCI), Scopus, ABI/INFORM, Agricultural & Environmental Science Database, Business Source Elite, Business Source Premier, CAB Abstracts, Compendex, Veterinary Science Database, Directory of Open Access Journals
-
Sayfa Sayıları:
ss.154-166
-
Kocaeli Üniversitesi Adresli:
Evet