Atıf İçin Kopyala
ÇÖĞÜRLÜ M. T., Simsek I., AYDOĞAN M., UNCUOĞLU A., Acar H. C.
ANNALS OF ALLERGY ASTHMA & IMMUNOLOGY, cilt.129, sa.6, ss.742-750, 2022 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
129
Sayı:
6
-
Basım Tarihi:
2022
-
Doi Numarası:
10.1016/j.anai.2022.06.023
-
Dergi Adı:
ANNALS OF ALLERGY ASTHMA & IMMUNOLOGY
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, CAB Abstracts, CINAHL, EMBASE, Food Science & Technology Abstracts, MEDLINE, Veterinary Science Database
-
Sayfa Sayıları:
ss.742-750
-
Kocaeli Üniversitesi Adresli:
Evet
Özet
Background: The time to acquisition of tolerance to unheated milk and regular egg after achievement of tolerance to baked goods is not known.