Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
4
1. A DIGITAL RESPONSE TO FOOD WASTE: FOOD PAIRING THEORY AND ARTIFICIAL INTELLIGENCE INTEGRATION
ASES INTERNATIONAL EUROPEAN SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, Almanya, 12 - 14 Kasım 2025, (Tam Metin Bildiri)
2. The Use of Roquefort Cheese and Chocolate in Product Development Within the Scope of Food Pairing Theory
MTCON (The 6th Conference on Managing Tourism Across Continents), Türkiye, 30 Nisan - 03 Mayıs 2025, (Tam Metin Bildiri)
3. Gastronomi Turizminin Gelişiminde Yerel İşletmelerin Rolü: Kocaeli Tatlı Güven Örneği
8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2024, (Yayınlanmadı)
4. Gastronomi Temalı Filmlerde Yer Alan Şef Karakterlerinin Kişilik Özellikleri Açısından İncelenmesi
7. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, (Tam Metin Bildiri)