Akademik Ünvanlar
4
-
2018 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Kocaeli Üniversitesi, İzmit Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
-
2008 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Kocaeli Üniversitesi, Gıda İşleme Bölümü
-
2015 - 2016 Yrd. Doç. Dr.
University of Florida, Institute Of Food And Agricultural Sciences , Food Science And Human Nutrition Department
-
2002 - 2008 Araştırma Görevlisi
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yönetimsel Görevler
3
-
2016 - Devam Ediyor Bölüm Başkan Yardımcısı
Kocaeli Üniversitesi, Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
-
2013 - 2016 Bölüm Başkan Yardımcısı
Kocaeli Üniversitesi, Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
-
2009 - 2010 Bölüm Başkan Yardımcısı
Kocaeli Üniversitesi, Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu
Verdiği Dersler
16
-
Yüksek Lisans
Su Ürünleri İŞleme Teknolojisinde Isıl Olmayab İşlem Teknikleri
SU ÜRÜNLERİNDE FİZİKSEL VE KİMYASAL KALİTE PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ
Yüksek Lisans Seminer
-
Lisans
HİJYEN VE SANİTASYON
GIDA MEVZUATI
-
Ön Lisans
TOPLUMSAL DUYARLILIK
MESLEKİ TEKNİK İNGİLİZCE (Tıbbi ve Aromatik Bitkiler)
MESLEKİ TEKNİK İNGİLİZCE (Gıda Teknolojisi)
BESLENME İLKELERİ
PROJE
MESLEKİ TEKNİK İNGİLİZCE
GENEL MİKROBİYOLOJİ
PROJELENDİRME VE ÜRÜN GELİŞTİRME
TEMEL HESAPLAMA İLKELERİ
TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KULLANIMI
GIDALARDA SOĞUKTA VE DONDURARAK MUHAFAZA TEKNİĞİ
Yönetilen Tezler
1
-
SOĞUKTA DEPOLANAN DENİZ SALYANGOZUNUN (Rapana venosa Valenciennes, 1846) TAZELİĞİNİN BELİRLENMESİNDE BİLGİSAYARLI RESİM ANALİZİNİN KULLANILMASI
Çelik M. (Danışman)
B.Sertyeleser(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019