Yayınlar & Eserler

Makaleler 10
Tümü (10)
SCI-E, SSCI, AHCI (9)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (9)
Scopus (9)
TRDizin (3)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 27

2. BİTKİSEL SIVI EKSTRAKTLARIN SU ÜRÜNLERİ ÜZERİNDEKİ ANTİMİKROBİYEL ETKİSİ

13. Türkiye Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, (Özet Bildiri)

9. Su Ürünlerinin Kalite Değerlendirmesinde Bilgisayarlı Resim Analizinin Kullanımı

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2016, (Özet Bildiri)

20. High hydrostatic pressure HHP inactivation of foodborne pathogens in low acid juices

Advenced Non-thermal Processing in Food Technology, 7 - 10 Mayıs 2012
Metrikler

Yayın

37

Yayın (WoS)

9

Yayın (Scopus)

9

Atıf (WoS)

75

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

86

H-İndeks (Scopus)

5

Atıf (Scholar)

8

H-İndeks (Scholar)

1

Proje

6

Tez Danışmanlığı

1