Makaleler
10
Tümü (10)
SCI-E, SSCI, AHCI (9)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (9)
Scopus (9)
TRDizin (3)
2. Shelf-life Estimation of Mullet (Mugil cephalus) Fillets by Mathematical Models Based on Some Biochemical Parameters and Sensory Evaluation
KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.27, sa.5, ss.625-631, 2021 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
5. Infrared Assisted Microwave Cooking of Atlantic Salmon (Salmo salar)
TURKISH JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES
, cilt.14, ss.659-665, 2014 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
7. High hydrostatic pressure (HHP) inactivation of foodborne pathogens in low-acid juices
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.48, sa.4, ss.673-677, 2013 (SCI-Expanded)
8. Multi-pulsed high hydrostatic pressure treatment for inactivation and injury of Escherichia coli
JOURNAL FUR VERBRAUCHERSCHUTZ UND LEBENSMITTELSICHERHEIT-JOURNAL OF CONSUMER PROTECTION AND FOOD SAFETY
, cilt.6, sa.3, ss.343-348, 2011 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
27
3. Freshness assessment of Mullet (Mugil cephalus) fillets stored at 4˚C by image analysis correlated to chemical and sensory attributes
1. International Agricultural Science Congress, 9 - 12 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)
4. Factorial Design for Optimizing Infrared Heating Conditions of Atlantic Salmon (Salmo salar) and Impact of Optimum Conditions on Lipid Quality
I. International Agricultural Science Congress, 9 - 12 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)
5. Deniz Salyangozunda (Rapana venosa) Tazelik ve Kalite Belirlenmesinde Alternatif Yöntemler
19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 12 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
6. Freshness determination of Vermilion Snapper (Rhompolites aurorubens) during storage in ice by image analysis correlated to sensory attributes
IFT 17, 25 - 28 Haziran 2017, (Özet Bildiri)
7. Correlation of Mullet Mugil cephalus fillet color changes with chemical and sensory attributes during storage in ice
30th EFFOST International Conference, 28 - 30 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
8. Soğukta Depolanan Kefal Mugil cephalus Filetolarının Tazeliğinin Duyusal ve Kimyasal Analizler İle Belirlenmesi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
9. Su Ürünlerinin Kalite Değerlendirmesinde Bilgisayarlı Resim Analizinin Kullanımı
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
10. Comparison of proximate composition and amino acid profile of Atlantic Salmon Salmo salar cooked with three different methods
29th EFFoST International Conference, Atina, Yunanistan, 10 - 12 Kasım 2015
11. Effect of infrared assisted microwave cooking on fatty acid composition and lipid quality of Atlantic salmon Salmo salar
28th EFFoST Conference, 25 - 28 Kasım 2014
12. Escheri chi a coli nin Vurgulu Yüksek Hidrostatik Basınca VYHB Bağlı Hasarlanması ve İnaktivasyonu
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
13. Kızılötesi Pişirmenin Atlantik Somon Balığı Salmo salar Filetolarının Tekstür ve Renk Özelliklerine Etkisi
Türkiye 11. Gıda Kongresi Bildiri, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
14. Farklı Pişirme Yöntemlerinin Atlantik Somon Balığının Salmo salar Yağ Asitleri Kompozisyonu ve Yağ Kalitesi Üzerine Etkileri
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
15. Atlantik Somon Balığının Salmo salar Kızılötesi Destekli Mikrodalga Fırında Pişirme Koşullarının Optimizasyonu
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
16. Effect of İnfrared Heating Conditions on Cooking Quality of Atlantic Salmon Salmo salar
AQUA 2012 : Global Aquaculture, Prague, 1 - 05 Eylül 2012, (Tam Metin Bildiri)
17. Optimization of Cooking Conditions of Atlantic Salmon Salmo salar in İnfrared Microwave Combination Oven
AQUA 2012 : Global Aquaculture, Prague, 1 - 05 Eylül 2012, (Tam Metin Bildiri)
20. High hydrostatic pressure HHP inactivation of foodborne pathogens in low acid juices
Advenced Non-thermal Processing in Food Technology, 7 - 10 Mayıs 2012
21. Morphological changes of high hydrostatic pressure HHP treated Escherichia coli O157 H7 and Staphylococcus aureus cells
Gıda Güvenliği Kongresi, 3 - 04 Mayıs 2012
23. Use of Weibull Model for the inactivation of foodborne pathogens in carrot juice by high hydrostatic pressure HHP
Joint 21st AIRAPT and 45th EHRPG, 17 - 21 Eylül 2007
24. Machine vision based quantification of bacterial volume change with high hydrostatic pressure
IFT, 28 Temmuz - 01 Ağustos 2007
27. High hydrostatic pressure HHP inactivation kinetics of Escherichia coli O157 H7and Listeria monocytogenes in broth and low acid foods
TUBITAK, 1st International Food and Nutrition, 15 - 18 Haziran 2005